MelodicVoiceStudio
тепло та з любов’ю =)

Продовження Брами;Штейна

Минулого тижня, 5pb. анонсувала нову гру (візуальну новелу прим. Перекладача) та аніме Steins;Gate0, над якими робота йде повним ходом. І хоч раніше й існували усілякі спін-офи та фандиски (аудіо-історії прим. Перекладача) Steins;Gate, Steins;Gate0 вперше була представлена, як важлива частина основної історії.

[Увага! Присутні спойлери до Steins;Gate]

Увага зосереджується на наслідках подорожі в часі, що переслідують Окабе, творця подорожей в часі; на тому, як він намагається скасувати заподіяну шкоду, що спричинив його винахід, і врятувати життя свого найкращого друга, Маюрі.
Steins;Gate0, що доволі цікаво, мабуть не є ані приквелом, ані сиквелом до Steins;Gate. Це є, скоріш за все, різновид мідквела, що відбувається перед справжньою кінцівкою.

У Steins;Gate Окабе повертається на Бета світову лінію — у світ, де він не стрибав у часі. В той же час, це завадило статися антиутопії і врятувало життя Маюрі - це світова лінія, де дівчина, у яку він закохався після всіх своїх подорожей у часі, Кріс, вже померла. В час його найбільшої перемоги - і найглибшого смутку - з’являється машина часу з майбутнього і дає йому шанс врятувати Кріс. Однак, смерть Кріс є центром Бета світової лінії, вона приречена на смерть. Таким чином, намагаючись врятувати, він сам її випадково вбиває. І повертається у свій час зломленим.

Потім Окабе отримує повідомлення від себе з майбутнього, де пояснюється, що він мав не врятувати Кріс, щоб майбутній Окабе зміг з’ясувати, як створити світ, де і Кріс, і Маюрі вижили. Потім він переконує себе з минулого спробувати врятувати її ще раз – саме це і веде до справжнього кінцівки історії, яку ми знаємо.

Steins;Gate0 - історія майбутнього Окабе - Окабе, який вбив Кріс і присвятив своє життя пошуку ідеальної світової лінії - світової лінії Брами Штейна. Цікаво, що історія вже була описана у ранобе та манзі.

Епіграф Трилогії (Steins;Gate: Епіграф Замкнутої Кривої, Steins;Gate: Пандора Вічного Повернення, and Steins;Gate: Альтаїр в Центрі Нескінченності) слідкує за життям Окабе з майбутнього. Страждаючи від важкого ПТСР (посттравматичного стресового розладу) після відмови від порятунку Кріс, Окабе намагається стати нормальним студентом. На науковій конференції він зустрічає Махо Хіяджі. Цей юний геній в області неврології працює над програмою «Амадеус», що дозволяє людині зробити цифрову копію його чи її свідомості, яка потім стає аватаром людини.

Незабаром Окабе дізнається, що «Амадеус» - це проект Кріс, над яким вона працювала ще до своєї смерті, і навіть більше – у Махо є копія свідомості Кріс до того моменту, як вона поїхала до Японії.

Цього всього більш ніж досить, щоб підігріти зацікавленість будь-якого фаната Steins;Gate.

Джерело: тут
Переклад: Enelira
Залишати коментарі можуть тільки авторизовані користувачі!

Коментарі:

Коментарів поки що немає, прокоментуй першим!